ONLINE DELAVNICA: 5 korakov do boljšega ravnovesja med delom, družino in prostim časom

Ker je čas, da na prvo mesto postavite SEBE.

Vsak od nas ima vsak dan na voljo 24 ur. Od vsakega od nas pa je odvisno, komu ali čemu ta čas nameni.


 • Kako zaustaviti nenehno dirko s časom in se učinkoviteje organizirati?
 • Kako bolje usklajevati obveznosti  v službi in doma?
 • Kako si brez občutka krivde vzeti čas ZASE?
 • Kako nehati odlašati in na kasnejši čas prelagati spremembe, po katerih hrepenite?
 • Kako se postaviti zase in se naučiti reči NE?

Investirajte 1 uro vašega časa na teden VASE oz. ZASE: prepoznajte priložnosti, premagajte ovire in poiščite navdih za spremembe!

V kompletu dobite 5 tedenskih izzivov (1 x tedensko na vaš e-naslov) + osebni dnevnik za naloge in zapiske + serijo motivacijskih video posnetkov.<br /> Do 30. avgusta 50 % ceneje!

5 enostavnih korakov do boljšega, manj stresnega življenja

DOLOČITE CILJE

Nalijte si čistega vina: kako zadovoljni ste s stanjem na različnih področjih vašega življenja in kaj si v resnici želite?

ODSTRANITE OVIRE

Kaj vas zadržuje na mestu? Ne iščite krivde pri drugih. Odkrijte omejujoča prepričanja in navade, ter se soočite z njimi.

SPREMENITE NAVADE

Kaj morate spremeniti pri sebi? Oblikujte akcijski načrt z novimi rutinami, ki vas bodo podprle na poti do zastavljenih ciljev.

URESNIČITE CILJE

Postavite svoja pravila! Že z majhnimi spremembami v življenju lahko naredite pomemben premik do uresničitve ciljev.

Ustvarite si življenje, po katerem hrepenite: 5 enostavnih korakov z vajami, tiskanimi predlogami in motivacijskimi video posnetki dobite v avgustu za le 49 € (redna cena 99 €).

Vaša investicija: 1 ura tedensko, v udobju vašega doma.

Program je praktično in akcijsko naravnan. 5 zaporednih tednov boste na e-naslov prejeli tedenski izziv za tekoči teden. Proces ni naključen, zato korakov ne preskakujte. Koraki si sledijo v smiselnem zaporedju, ter vas vodijo proti zastavljenim ciljem. Pomagajo vam, da:

 • si razširite perspektivo oz. pogled na trenutno stanje,
 • se osredotočite na tisto področje življenja, ki bi ga radi spremenili (služba, družina, odnosi, prosti čas …),
 • prepoznate priložnosti in odstranite ovire, ki vam stojijo na poti,
 • najdete navdih in naredite načrt za življenje, po katerem hrepenite.

Če tudi vi hrepenite po spremembah v življenju, želite bolje usklajevati vse obveznosti, se razbremeniti in imeti več časa za vse, kar vas izpolnjuje, se pridružite.

Spletna delavnica v avgustu 50 % ceneje: 49 € (redna cena: 99 €) Komplet vsebuje 5 tedenskih izzivov, delovne liste z nalogami, motivacijske videe in praktične nasvete. Materiale prejmete ob prijavi na vaš e-naslov.

Izkušnje uporabnikov potrjujejo učinkovitost programa - prepričajte se sami!

Program je zasnovan na G.R.O.W. coaching modelu: posameznika spodbuja k učenju skozi lastno izkušnjo, na podlagi pridobljenih spoznanj pa nato rešuje svoje izzive. Uspeh je odvisen od časa in energije, ki jo boste vložili v proces.
Sama ta protokol uporabljam že nekaj let: pomaga mi, da se osredotočim na zastavljene cilje ter hitreje napredujem pri njihovem uresničevanju. V zadnjih dveh letih sem svoje izkušnje delila z več kot 1,700 udeleženci predavanj in delavnic, zdaj pa je program na voljo tudi v spletni različici.

Izkušnje strank so pozitivne:

 

»Spoznala sem,  kako malo je potrebno, da nekaj v življenju spremenimo.«

***

»Največji napredek vidim v komunikaciji: zdaj na miren način povedam svoje mnenje in izrazim občutke.«

***

»Vidi se, da je Maja izhajala iz lastne izkušnje – dobila sem točno tisto, kar sem potrebovala.«

Kaj dobite?

V kompletu prejmete:  


 • 5 tedenskih izzivov z nalogami (po e-pošti)
 • 5 osebnih dnevnikov, v katere boste zapisovali vaše občute in misli (materiale si natisnete )
 • Praktične nasvete za pomoč pri reševanju izzivov
 • Serijo motivacijskih video posnetkov za navdih in spodbudo
 • 1x osebno svetovanje po e-pošti

Materiale vam po prijavi in plačilu pošljemo na vaš e-naslov. Za dodatna pojasnila ali podporo pri reševanju izzivov sem vam na voljo po e-pošti.
Opustite slabe navade, ustvarite nove rutine in postavite nova pravila! Srečno!  

100 % garancija na vaše zadovoljstvo

V to, da program deluje, sem prepričana, saj po teh načelih živim že nekaj let. Zato vam dajem 100 % garancijo na vaše zadovoljstvo – če s spletno delavnico ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnemo denar. Izgubiti nimate kaj – lahko pa se naučite bolje usklajevati vse svoje obveznosti, da vam bo ostalo več energije in več časa zase. Dajte si priložnost!

Čas je, da na prvo mesto postavite SEBE. Spletno delavnico s 5 tedenskimi izzivi, vajami in motivacijskimi videi dobite na vaš e-naslov. Cena spletne delavnice je v avgustu 49 € (redna cena 99 €).

Avtorica programa

Sem Maja Golob, po izobrazbi univ. dipl. ekonomistka, solastnica podjetja Spago, družbe za komuniciranje. V poslovnem svetu delujem že 27 let. V tem času sem sodelovala že z več kot 80 podjetji različnih panog. Zadnja leta delujem predvsem kot svetovalka podjetjem na področju odnosov s kupci, predavateljica in komunikacijska trenerka, mentorica in certificiran poslovni coach (sem članica mednarodne coaching zveze ICF).

Sem tudi avtorica knjižne uspešnice ‘Ne čakaj na vikend‘, v kateri sem odkrito spregovorila o svojem soočenju z izgorelostjo, izzivih podjetništva ter iskanju ravnovesja med kariero in družino. Spoznanja in ideje, s katerimi sem si pomagala iz začaranega kroga dirke z obveznostmi in časom, od takrat širim med ljudmi, ki se soočajo z enakim izzivom. Naj vam ta online program v pomoč, da naredite korak do življenja, po katerem hrepenite!