Spletna delavnica '5 KORAKOV do ravnovesja med življenjem in delom'

>> Za vse, ki želite manj drame, manj stresa in več časa ZASE <<

Ko je razkorak med življenjem, ki ga imate, in življenjem, po katerem hrepenite, prevelik, je čas za spremembe.
Kako se jih lotiti? Kje začeti?

Le 5 korakov vas loči do akcijskega načrta s praktičnimi nasveti in rutinami, ki jih lahko uvedete takoj!
Nasveti in orodja vam bodo v pomoč pri usklajevanju med delom in zasebnim življenjem, ko:


 • imate preveč obveznosti in premalo časa zanje > za učinkovitejše upravljanje s časom;
 • se razdajate drugim, nase pa pozabljate > ker je čas, da na prvo mesto postavite SEBE; 
 • si želite imeti več časa ZASE in aktivnosti, ki vas radostijo;
 • ste pripravljeni narediti prvi korak k spremembam, o katerih razmišljate že dlje časa.

USTVARITE SI ŽIVLJENJE, PO KATEREM HREPENITE!

DOLOČITE CILJE

Skozi proces osebne inventure spoznajte, kakšen je razkorak med tem, kar imate in tem, kar si v življenju želite. Oblikujte vizijo in določite cilje za vsa štiri področja vašega življenja.

ODSTRANITE OVIRE

Odkrijte omejujoča prepričanja in navade, ki vas zadržujejo na mestu, ter spoznajte, kako lahko odpravite oz. spremenite vedenje, ki vas ovira na poti do cilja.

UVEDITE NOVE NAVADE

S pomočjo predlog oblikujte akcijski načrt s praktičnimi idejami in dnevnimi rutinami, ki vam polepšajo vsakdan in ki jih v vaše življenje lahko uvedete takoj.

URESNIČITE CILJE

Praktična orodja, delovne liste in ideje lahko uporabite v službi in v zasebnem življenju. Naj vas podprejo pri pravih odločitvah in navadah, ki vas bodo vodile do zastavljenih ciljev!

Pri prijavi do 14. februarja dobite 5 korakov z vsemi materiali (.pdf, video) za 49 €.

'SPLETNA UČILNICA. ENKRAT TEDENSKO. V UDOBJU VAŠEGA DOMA.

Program je praktično in akcijsko naravnan: je kombinacija različnih nalog, akcijskih načrtov in pozitivne motivacije, ki jih na vaš e-naslov prejmete enkrat tedensko, skupaj z video posnetki in delovnimi listi z vajami.
Proces ni naključen: koraki so postavljeni v logično zaporedje, tako, da boste jasno začrtali svojo pot, se učinkoviteje soočali z vsakodnevnimi izzivi, postali bolj proaktivni in se, korak za korakom, premikali proti zastavljenim ciljem.

 1. teden: OSEBNA INVENTURA z analizo stanja: kje ste danes, kaj imate vs. kje si želite biti?

 2. teden: VIZIJA in CILJI: kaj si resnično želite spremeniti, do kdaj?

 3. teden: NAVADE IN PREPRIČANJA: kaj vas zadržuje na mestu?

 4. teden: NOVE RUTINE: kaj morate narediti in kaj spremeniti, da se boste začeli premikati proti cilju?

 5. teden: MOJA PRAVILA: katere meje morate postaviti sebi in drugim?

 

Če se tudi vi želite razbremeniti in zmanjšati stres, imeti več časa zase in zaživeli bolj izpolnjeno življenje, se pridružite.

'Nimam časa' je izgovor. Prijavite se na spletno delavnico s praktičnimi idejami in rutinami, ki jih lahko v svoje življenje uvedete TAKOJ!

PREVERJEN 5-STOPENJSKI SISTEM, ki DELUJE

Spletni tečaj je nastal na podlagi delavnic in predavanj ‘Ne čakaj na vikend’, ki se jih je v dveh letih udeležilo več kot 1,700 oseb.  V njem razkrivam korake, s katerimi sem se rešila z roba izgorelosti: ti so plod raziskovanja, številnih izobraževanj doma in v tujini, osebnih izkušenj ter izkušenj iz poslovnega življenja.
Pomagali vam bodo, da upočasnite dirko s časom, se poslovite od natrpanih urnikov, najdete ravnovesje med življenjem in delom, ter zaživite bolj izpolnjeno življenje.

Mnenja udeležencev delavnic:

 

»Vidi se, da je Maja izhajala iz lastne izkušnje – vsak je dobil točno tisto, kar je v danem trenutku potreboval.«

»Spoznala sem, da imamo ljudje zelo podobne izzive in kako malo je potrebno, da nekaj v življenju spremenimo.«

»Jasno, enostavno in navdihujoče. Hvala.«

KAKO MOTIVIRANI STE, DA URESNIČITE SVOJE ŽELJE?

Če želite biti uspešni pri delu, če želite biti dober starš in partner, če želite dobro poskrbeti za vašo družino, morate najprej dobro poskrbeti ZASE.
Vzemite si čas zase: v tem spletnem programu boste enkrat tedensko, v vašem tempu, v udobju vašega doma v miru načrtovali korake do življenja, po katerem hrepenite.

Po prijavi in plačilu prejmete e-pošto z vsemi navodili in materiali (.pdf, video).


 •  5 tedenskih nalog z materiali in vajami (.pdf, video) za kreiranje osebnega načrta (enkrat tedensko na vaš e-naslov)
 •  Praktične nasvete, ki vas bodo podprli pri uresničevanju ciljev
 •  Motivacijo za trenutke, ko vam ne bo šlo po načrtih

Spremenite svoje rutine, se razbremenite in zaživite bolj izpolnjeno življenje!

POMEMBNO OBVESTILO:
Če pričakujete čarobno palčko, potem ta program ni za vas. Program je namenjen tistim, ki ste pripravljeni prevzeti 100 % odgovornost za svoje življenje, ozavestiti in opustiti slabe navade, ustvariti nove rutine in v svoje življenje vnesti spremembe. Vaše življenje je v vaših rokah – začnite že danes.

Čas je, da na prvo mesto postavite SEBE. Pri prijavi do 14. februarja je cena spletne delavnice 49 €.

AVTORICA PROGRAMA

Sem Maja Golob, po izobrazbi univ. dipl. ekonomistka, solastnica družinskega podjetja, svetovalka podjetjem, predavateljica, mentorica, avtorica številnih člankov, pisateljica, zagovornica ravnovesja med življenjem in delom, najraje pa mama in žena.

Moje delo je že 25 let povezano z ljudmi. Pri tem združujem znanje in izkušnje iz organizacije, vodenja in komuniciranja, ki sem jih pridobila pri vodenju timov v 11 državah, ter sodelovanju z več kot 80 podjetji. Izkušnje iz poslovnega sveta kombiniram z naravnimi metodami zdravljenja, meditacijo ter principi, ki posamezniku pomagajo odstreti nove perspektive na situacijo, ga spodbudijo k iskanju rešitev in novih poti do zastavljenih ciljev.

V knjigi ‘Ne čakaj na vikend‘ sem opisala svojo pot z roba izgorelosti, saj sem želela s svojo izkušnjo pomagati mnogim, ki so ujeti v dirko z obveznostmi in časom. Ob izidu niti slutila nisem, da bo osvojila srca tisočih bralcev in postala uspešnica. Spoznanja in orodja, s katerim sem našla boljše ravnovesje med delom in zasebnim življenjem, sem na povabilo podjetij in organizatorjev dogodkov začela deliti na predavanjih in delavnicah doma in v tujini. V dveh letih se jih je udeležilo že več kot 1,700 oseb.  Ta spletni program je strukturiran, digitalni obliki in samostojnemu delu prilagojen povzetek delavnic – naj vam dobro služi!