SPLETNA DELAVNICA: 5 korakov do ravnovesja med življenjem in delom

Ste tudi vi vsak dan razpeti med številnimi obveznostmi v službi in doma?
Bi radi zadihali, se razbremenili in imeti več časa zase?

Ne poznam ženske, ki se ne bi soočala s temi vprašanji. Še posebej pereče postane, če imate uspešno kariero in družino.

Spletna delavnica je namenjen prav vam, ki se želite razbremeniti: želite si manj stresa, manj drame in več časa zase. Spoznajte 5 enostavnih korakov, ki vam lahko pomagajo izboljšati kvaliteto vašega življenja:


  • ko imate preveč obveznosti in premalo časa zanje > za učinkovitejše upravljanje s časom;
  • ko imate dovolj prilagajanja in uresničevanja potreb drugih > ker je čas, da na prvo mesto postavite SEBE; 
  • ko si želite več časa ZASE > da se naučite reči NE in postavite meje;
  • ko želite v življenju nekaj spremeniti in ste pripravljeni na prvi korak.

Samo 1 ura na teden, 5 tednov: 5 tedenskih nalog z enostavnimi tehnikami in praktičnimi nasveti za boljše ravnovesje med življenjem in delom, prejmete na svoj e-naslov. Cena: 99 €

5 enostavnih korakov do boljšega življenja

DOLOČITE CILJE

Naredite osebno inventuro in spoznajte, kakšno je stanje na različnih področjih vašega življenja ter kje je razkorak med tem, kar imate in tem, kar si želite, največji.

ODSTRANITE OVIRE

Odkrijte omejujoča prepričanja in navade, ki vas zadržujejo na mestu, ter spoznajte, kako jih lahko odpravite.

SPREMENITE NAVADE

Oblikujte akcijski načrt z novimi dnevnimi rutinami, ki vas vodijo do zastavljenih ciljev - že z majhnimi spremembami lahko naredite veliko!

URESNIČITE CILJE

Postavite svoja pravila! Vse ideje, orodja in vaje lahko uporabite za uresničevanje zastavljenih ciljev v zasebnem ali poslovnem življenju.

Privoščite si več časa zase in za vse, kar imate radi: 5 enostavnih korakov z nalogami, tiskanimi predlogami in motivacijskimi video posnetki dobite za 99 €.

Ste pripravljeni eno uro na teden nameniti sebi?

Program je praktično in akcijsko naravnan: na e-naslov  boste prejeli 5 tedenskih izzivov z enostavnimi nalogami in motivacijskimi 1-2 minutnimi video posnetki. Proces ni naključen: koraki so postavljeni v logično zaporedje, tako, da se boste učinkoviteje soočali z vsakodnevnimi izzivi, postali bolj proaktivni in se, korak za korakom, premikali proti zastavljenim ciljem.

Začnete z osebno inventuro: kaj si želite v življenju? Želite biti bolj umirjeni, izpopolnjeni, srečni, zadovoljni, uspešni v službi?
Nato določite cilje: kaj si želitespremeniti in do kdaj?
Katere so tiste navade in prepričanja, zaradi katerih se ne premaknete z mesta? 
Kaj je potrebno spremeniti
, da dosežete zastavljene cilje? 
Katere meje bi bilo dobro postaviti in komu?

Če bi tudi vi radi bolje usklajevali vse obveznosti, se razbremenili in imeli več časa zase, se pridružite.

Spletna delavnica vsebuje 5 enostavnih korakov, delovni zvezek z vajami, motivacijske videe in praktične nasvete. Materiale prejmete ob prijavi na e-naslov.

5-stopenjski program, ki preverjeno deluje - prepričajte se sami!

Vsebina tega programa je rezultat večletnega raziskovanja in izobraževanj. Preverila sem ga na lastni koži, v zadnjih dveh letih pa delila z več kot 1,700 udeleženci predavanj in delavnic.  Je formula, ki mi že nekaj let pomaga, da učinkoviteje usklajujem svoje obveznosti, imam več časa zase, predvsem pa sem bolj umirjena in zadovoljna.  

To privoščim tudi vsem vam, zato z veseljem delim recept, s katerim mi je spremenil življenje na bolje. Izkušnje strank so pozitivne:

 

»Spoznala sem,  kako malo je potrebno, da nekaj v življenju spremenimo.«

***

»Največji napredek vidim v komunikaciji: zdaj na miren način povedam svoje mnenje in izrazim občutke.«

***

»Vidi se, da je Maja izhajala iz lastne izkušnje – dobila sem točno tisto, kar sem potrebovala.«

Kako močno si želite sprememb? Kaj pa ste zanje pripravljeni narediti?

Izziv je namenjen vam, ki ste siti dirke s časom, si želite sprememb v življenju in ste zanje pripravljeni nekaj narediti. Vaša investicija: enkrat tedensko ena ura vašega časa, v udobju vašega doma.
Opustite slabe navade, ustvarite nove rutine in postavite nova pravila! 

V kompletu prejmete:  


  • 5 tedenskih nalog z delovnimi listi (materiale si natisnete )
  • tehnike in praktične nasvete za pomoč pri reševanju izzivov
  • serijo kratkih video posnetkov za motivacijo in spodbudo
  • 1x osebno svetovanje (e-pošta)

Materiale prejmete po prijavi in plačilu na vaš e-naslov. Če se pri reševanju izzivov pojavijo vprašanja, sem vam vedno na voljo po e-pošti ali preko Facebook profila. Zdaj pa akcija – srečno!  

100 % garancija na vaše zadovoljstvo

V to, da program deluje, sem prepričana, saj po teh načelih živim že nekaj let. Zato vam dajem 100 % garancijo na vaše zadovoljstvo – če s spletno delavnico ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnemo denar. Izgubiti nimate kaj – lahko pa se naučite bolje usklajevati vse svoje obveznosti, da vam bo ostalo več energije in več časa zase. Dajte si priložnost!

Čas je, da na prvo mesto postavite SEBE. Spletno delavnico s 5 izzivi, vajami in videi dobite na vaš e-naslov. Cena spletne delavnice je 99 €.

Avtorica programa

Sem Maja Golob, avtorica knjige Ne čakaj na vikend‘, po izobrazbi univ. dipl. ekonomistka, direktorica podjetja Spago, poslovni coach po metodi Jungian coaching, predavateljica, mentorica, najraje pa mama in žena.

Moje delo je že 27 let povezano z ustvarjanjem zgodb in deljenjem izkušenj. Pri tem povezujem znanje in izkušnje iz poslovnega sveta, predvsem iz organizacije, vodenja in komuniciranja, ki sem jih pridobila v mednarodnem podjetju, kjer sem bila odgovorna za 11 držav, od leta 2002 pa v lastnem podjetju pri sodelovanju z več kot 80 podjetji. Izkušnje iz poslovnega sveta kombiniram s spoznanji o človeku, naravnih metodah zdravljenja ter tehnikami, ki posamezniku pomagajo pogledati vase, odstreti nov pogled na situacijo ter ga spodbudijo k iskanju novih poti do zastavljenih ciljev.

V knjigi ‘Ne čakaj na vikend‘ sem opisala svojo pot z roba izgorelosti, saj sem želela s svojo izkušnjo pomagati vsem, ki so še vedno ujeti v vsakdanjo dirko z obveznostmi in časom. Spoznanja in orodja, s katerim sem našla boljše ravnovesje med delom in zasebnim življenjem, delim na predavanjih in delavnicah doma in v tujini. Da bo to znanje dostopno čim širšemu krogu ljudi, sem vsebino strnila v spletni program, ga opremila z navodili, vajami in video posnetki za motivacijo – naj tudi vam pomaga narediti korak do življenja, po katerem hrepenite!