Program 'MOJE ŽIVLJENJE, MOJA PRAVILA'

Ker je čas, da na prvo mesto postavite SEBE.

Če bi v tem trenutku napisali seznam vseh svojih aktivnosti in obveznosti, koliko bi se jih uvrstilo v rubriko ‘moram’ in koliko v rubriko ‘želim’?
Ta program vas vodi čez 5 enostavnih korakov, ki vam bodo pomagali osvoboditi se ujetosti v rutino in v življenje vnesti več aktivnosti s seznama ‘ŽELIM’:


 • postaviti svoja pravila in zmanjšati stres,
 • lahkotneje usklajevati zasebno življenje s poslovnim,
 • v življenje vnesti več vsega, kar si v resnici želite,
 • se umiriti in vzpostaviti notranje ravnovesje
 • začeti uživati življenje.

Saj veste: če želite dobro poskrbeti za svojo družino, biti uspešni pri svojem delu, morate najprej dobro poskrbeti ZASE.

Potrebujete le 1 uro časa na teden – toliko pa si lahko privoščite zase, mar ne?

POSEBNA PONUDBA: Vrata 5-tedenskega programa z delovnimi listi in video namigi so v decembru odprta za 49 € (redna cena: 99 €). Začnite že danes!

5 korakov do življenja, po katerem hrepenite

OSEBNA INVENTURA

Nalijte si čistega vina: kako zadovoljni ste s svojim življenjem? Kako kompenzirate nezadovoljstvo? Kaj si v resnici želite?

VZORCI IN PREPRIČANJA

Kaj vas zadržuje na mestu? Odkrijte omejujoča prepričanja, zakoreninjene vzorce in navade, ter jih premagajte.

UPRAVLJANJE ČASA

Kako se bolje organizirati? Kaj delegirati, kako in kdaj? Naučite se priti do cilja hitreje in z manj napora.

POSTAVITE SVOJA PRAVILA

Kako postaviti meje sebi in drugim? Kdaj reči 'NE' in kako? Naredite akcijski načrt za življenje, po katerem hrepenite.

Ustvarite si življenje, po katerem hrepenite! Vstopnico v program s 5 tedenskimi izzivi, delovnimi listi in video nasveti prejmete v decembru za le 49 € (vaš prihranek: 50 €).

Potrebujete le 1 uro časa na teden, izzive pa rešujete v udobju vašega doma.

Vsak teden, 5 zaporednih tednov, boste v programu ‘Moje življenje, moja pravila’ po e-pošti  prejeli tedenski izziv z delovnimi listi in video namigi.  Z vsakim korakom boste bliže zastavljenemu cilju, zato korakov ne preskakujte. Pomagali vam bodo, da:

 • si razširite perspektivo oz. pogled na situacijo, v kateri se nahajate,
 • se osredotočite na to, kar si želite (spremembe v službi, družini, odnosih, prostem času …),
 • prepoznate nove priložnosti in ustvarite podporno okolje za dosego ciljev,
 • odstranite ovire, ki vam stojijo na poti,
 • zaživite izpolnjeno življenje, po katerem hrepenite.

Če hrepenite po spremembah v življenju, želite bolje usklajevati delo z zasebnim življenjem, se razbremeniti in imeti več časa zase in tisto, kar vas veseli, se pridružite.

Vem, da nimate časa hoditi na delavnice. Zagotovo pa si lahko vzamete 1 uro na teden zase. V tem 5-tedenskem programu se boste korak za korakom pomikali proti življenju, po katerem hrepenite. Vse materiale prejmete ob prijavi na vaš e-naslov.

Preverite, kaj so o programu povedali drugi!

Predstavljajte si, da se enkrat tedensko srečate z nekom, ki vas posluša, vas razume,  vam postavi prava vprašanja in vas podpira, da se premaknete naprej. Tako nekako se počutijo tisti, ki so program že uspešno zaključili. Pridružite se več kot 1,700 udeležencem!  Verjamem, da si tudi vi lahko privoščite 1 uro časa na teden zase – to si zaslužite.
Nekaj vtisov udeležencev: 

 

»Spoznala sem,  kako malo je potrebno, da nekaj v življenju spremenimo. Hvala! «

***

»Največji napredek vidim v komunikaciji: zdaj na miren način povem svoje mnenje in odkrito izrazim občutke. Vesela sem, ko vidim, da se odnosi izboljšujejo.«

***

»Vidi se, da je Maja izhajala iz lastne izkušnje – dobila sem točno tisto, kar sem potrebovala.«

Kaj v programu dobite?

V 5-tedenskem programu na vaš e-naslov prejmete konkretne naloge, podporo in motivacijo za to, da se premaknete iz cone udobja in naredite korak proti življenju, po katerem hrepenite:


 • 5 x tedenska naloga
 • delovne liste (materiale si natisnete )
 • serijo video namigov z nasveti za navdih in podporo
 • osebno svetovanje (po telefonu, e-pošti, FB ali Skypu)

Začnite že danes: prvi izziv prejmete po prijavi in plačilu. Videli boste, da se s pravimi vprašanji in s pravo podporo stvari začnejo premikati v pravi smeri. 

Ste pripravljeni? No, pa začnimo!   

100 % garancija na vaše zadovoljstvo

V to, da program deluje, sem prepričana, saj po teh načelih živim že nekaj let, o tem pa pričajo tudi izkušnje strank.
Če s spletno delavnico ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnemo denar.
Izgubiti nimate kaj – lahko pa se naučite bolje usklajevati vse svoje obveznosti, da vam bo ostalo več energije in več časa zase. Dajte si priložnost!

Čas je, da na prvo mesto postavite SEBE in zaživite tako, kot ste si vedno želeli. V decembru so vrata programa 'Moje življenje, moja pravila' odprta za le 49 € (vaš prihranek: 50 €).

Avtorica programa

Sem Maja Golob, po izobrazbi univ. dipl. ekonomistka, podjetnica, solastnica podjetja Spago, družbe za komuniciranje. Kot marketinška svetovalka, predavateljica, komunikacijska trenerka in poslovni coach (sem članica mednarodne coaching zveze ICF) podjetjem, njihovim ekipam in posameznikom že 27 let pomagam učinkoviteje komunicirati in ustvarjati boljše odnose.   Zaupajo nam najuglednejša podjetja in blagovne znamke.

Moj hobi je pisanje: sem avtorica knjižne uspešnice ‘Ne čakaj na vikend‘, v kateri sem spregovorila o svoji poti z roba izgorelosti. Skozi lastno zgodbo in primere iz vsakdanjega življenja delim  spoznanja in ideje, s katerimi sem si pomagala iz začaranega kroga dirke z obveznostmi in časom.
Druga knjiga z naslovom Ne čakaj na stranke se dotika odnosov v poslovnem svetu. Odgovarja na vprašanje, kako v poplavi ponudb in medijev graditi odnose s strankami, ekipo in skupnostjo. Verjamem namreč, da smo posel ljudje; odnosi, ki jih gradimo v poslovnem življenju pa so le odraz tega, kar v resnici smo.