5-tedenski online program 'MOJE ŽIVLJENJE, MOJA PRAVILA'

Ker je čas, da na prvo mesto postavite SEBE.

V tem 5-tedenskem online programu boste spoznali, kako:


 • določati prioritete in zmanjšati stres v službi in doma
 • bolje razporejati čas in usklajevati delo z zasebnim življenjem
 • si brez občutka krivde vzeti čas ZASE
 • nehati odlašati in iskati izgovore
 • postaviti meje in brez slabe vesti reči NE

Saj veste: če želite dobro poskrbeti za svojo družino, biti uspešni pri svojem delu, morate najprej dobro poskrbeti ZASE.

Ste pripravljeni investirati vase 1 uro časa na teden za to, da se boste razbremenili, sproščeno zadihali, imeli več časa zase in za vse tisto, kar imate radi? Tega ste vredni, mar ne?

V kompletu dobite 5 tedenskih izzivov (1 x tedensko na vaš e-naslov) + delovne liste z nalogami in zapiski + serijo motivacijskih video posnetkov. V septembru namesto 149 € le 99 €!

5 korakov do manj stresnega življenja, po katerem hrepenite

DOLOČITE CILJE

Nalijte si čistega vina: kako zadovoljni ste s stanjem na različnih področjih vašega življenja in kaj si v resnici želite?

ODSTRANITE OVIRE

Kaj vas zadržuje na mestu? Ne iščite krivde pri drugih. Odkrijte omejujoča prepričanja in navade, ter se soočite z njimi.

SPREMENITE NAVADE

Kaj morate spremeniti pri sebi? Oblikujte akcijski načrt z novimi rutinami, ki vas bodo podprle na poti do zastavljenih ciljev.

URESNIČITE CILJE

Postavite svoja pravila! Že z majhnimi spremembami v življenju lahko naredite pomemben premik do uresničitve ciljev.

Ustvarite si življenje, po katerem hrepenite: 5 enostavnih korakov z vajami, tiskanimi predlogami in motivacijskimi video posnetki dobite v septembru za 99 € (redna cena 149 €).

Samo 1 ura tedensko, v udobju vašega doma.

5 zaporednih tednov boste na vaš e-naslov prejeli 5 tedenskih izzivov. Izzivi oz. koraki se povezujejo oz. nadgrajujejo, zato jih ne preskakujte. Pomagajo vam, da:

 • si razširite perspektivo oz. pogled na trenutno stanje,
 • se osredotočite na tisto področje življenja, ki bi ga radi spremenili (služba, družina, odnosi, prosti čas …),
 • prepoznate priložnosti in odstranite ovire, ki vam stojijo na poti,
 • naredite načrt za življenje, po katerem hrepenite.

Če hrepenite po spremembah v življenju, želite bolje usklajevati delo z zasebnim življenjem, se razbremeniti in imeti več časa zase in tisto, kar vas veseli, se pridružite.

V septembru na voljo že za 99 € (vaš prihranek: 50 €). V kompletu dobite 5 tedenskih izzivov, delovne liste z nalogami, motivacijske videe in praktične nasvete. Materiale prejmete ob prijavi na vaš e-naslov.

Stranke potrjujejo učinkovitost programa - prepričajte se tudi vi!

»Spoznala sem,  kako malo je potrebno, da nekaj v življenju spremenimo.«

***

»Največji napredek vidim v komunikaciji: zdaj na miren način povedam svoje mnenje in izrazim občutke.«

***

»Vidi se, da je Maja izhajala iz lastne izkušnje – dobila sem točno tisto, kar sem potrebovala.«

 

Program je zasnovan na G.R.O.W. coaching modelu in vas spodbuja k učenju skozi vaše osebne situacije in izkušnje. Uspeh je odvisen predvsem od časa in energije, ki ste jo pripravljeni vložiti v reševanje izzivov. Sama te korake uporabljam že nekaj let, do sedaj pa sem jih delila z že več kot 1,700 udeleženci predavanj in delavnic. 

Kaj dobite?

V kompletu prejmete:  


 • 5 tedenskih izzivov z nalogami (po e-pošti)
 • 5 osebnih dnevnikov, v katere boste zapisovali vaše občute in misli (materiale si natisnete )
 • Praktične nasvete za pomoč pri reševanju izzivov
 • Serijo motivacijskih video posnetkov za navdih in spodbudo
 • 1x osebno svetovanje po e-pošti

Materiale vam po prijavi in plačilu pošljemo na vaš e-naslov. Za dodatna pojasnila ali podporo pri reševanju izzivov sem vam na voljo po e-pošti.
Opustite slabe navade, ustvarite nove rutine in postavite nova pravila! Srečno!  

100 % garancija na vaše zadovoljstvo

V to, da program deluje, sem prepričana, saj po teh načelih živim že nekaj let, o tem pa pričajo tudi izkušnje strank.
Če s spletno delavnico ne boste zadovoljni, vam v 30-ih dneh vrnemo denar.
Izgubiti nimate kaj – lahko pa se naučite bolje usklajevati vse svoje obveznosti, da vam bo ostalo več energije in več časa zase. Dajte si priložnost!

Čas je, da na prvo mesto postavite SEBE. Spletno delavnico s 5 tedenskimi izzivi, vajami in motivacijskimi videi dobite na vaš e-naslov. Cena spletne delavnice je v septembru 99 € (redna cena 149 €).

Avtorica programa

Sem Maja Golob, po izobrazbi univ. dipl. ekonomistka, solastnica podjetja Spago, družbe za komuniciranje. V poslovnem svetu delujem že 27 let. V tem času sem sodelovala že z več kot 80 podjetji različnih panog. Zadnja leta delujem predvsem kot svetovalka podjetjem na področju odnosov s kupci, predavateljica in komunikacijska trenerka, mentorica in certificiran poslovni coach (sem članica mednarodne coaching zveze ICF).

Sem tudi avtorica knjižne uspešnice ‘Ne čakaj na vikend‘, v kateri sem odkrito spregovorila o svojem soočenju z izgorelostjo, izzivih podjetništva ter iskanju ravnovesja med kariero in družino. Spoznanja in ideje, s katerimi sem si pomagala iz začaranega kroga dirke z obveznostmi in časom, od takrat širim med ljudmi, ki se soočajo z enakim izzivom. Naj vam ta online program v pomoč, da naredite korak do življenja, po katerem hrepenite!