AMBICIOZNA & USPEŠNA

Si ambiciozna in uspešna. Rada imaš svoje delo in izzive, ki jih prinaša. Z veseljem sprejemaš nove zadolžitve in po potrebi pomagaš sodelavcem. Nikoli ne gledaš na uro – v službi ostaneš, dokler je potrebno.

Pogosto si delo vzameš domov in pozno v noč, ko vsi zaspijo, z odgovarjaš na e-pošto, ali v postelji snuješ nove ideje ali rešuješ izzive, s katerimi se soočaš v službi.

Postajaš utrujena, želiš si spremembe. Ne maraš občutka krivde, ki se pojavi v trenutkih, ko daješ službi prednost pred družino. Želiš si več časa z družino, a delu ne znaš reči ne. Med tednom zmanjka časa za vse, zato loviš vikende.

Ja, želiš si več od življenja, a ne veš, kako in kje začeti drugače. Čas pa teče.

Sama sem se soočala z enakimi izzivi: delo je bilo moj način življenja, drugače nisem znala. Ko sem postala mama, je izziv postal še večji. Dokler se zaradi preobremenjenosti nisem zlomila.

Želiš, da ti poleg obveznosti v službi in doma ostane več časa ZASE? Obudi svoje strasti in zaživi življenje, po katerem hrepeniš. 

NE ČAKAJ NA VIKEND – knjiga, ki spreminja življenja (128 strani)
Cena: 24,90 
BREZPLAČNA DOSTAVA

ODLOMEK IZ KNJIGE

»Korak za korakom sem izginjala. V službi sem bila ujeta v rutino vsakdanjika pod pritiski lovljenja rokov, vodila ekipo ter skrbela, da je vse gladko teklo, skrbela za stike z naročniki. Nekateri niso spoštovali ne našega časa ne dela. Za veliki finale sem se ob večerih prelevila v vlogo matere, žene in gospodinje. Nisem se zavedala, kako izčrpana sem, dokler me ni udarilo.«

Se želiš PREMAKNITI S TOČKE, na kateri se v življenju trenutno nahajaš?

V knjigi ‘Ne čakaj na vikend’ sem razgalila svojo dušo – zato, da bom s svojo izkušnjo pomagala ženskam, ki se soočajo z enakimi izzivi.
Poleg moje zgodbe boš v knjigi našla praktične vaje, ki so mi pomagale, da danes živim tako, kot sem si vedno želela.

    Če želiš:

  • osredotočiti tvoj čas, talente in energijo, 
  • prepoznati nove priložnosti, 
  • doseči boljše ravnovesje med delom, družino in prostim časom,
  • ter zaživeti bolj polno, srečnejše življenje,

potem je knjiga Ne čakaj na vikend prava zate.

KAJ PRAVIJO BRALKE?

»Kmalu bom tretjič postala mama in čutim, da mi je bilo namenjeno, da knjigo preberem prav v tem trenutku svojega življenja. V zgodbi sem prepoznala sebe – poslovna ženska, ki postane mama in gospodinja in se znajde v nenehni bitki s časom in prioritetami. Začela sem razmišljati o sebi in spoznala, da če želim biti resnično izpolnjena, moram najprej poskrbeti zase, saj drugače ne morem biti dobra mama, partnerka, niti poslovno uspešna. Knjigo bom podarila tudi mojim kolegicam, saj doživljajo popolnoma enake stvari.«

Natalie Margaret Nicholls, 29-letna mama treh fantov, podjetnica iz Velike Britanije

Se želiš tudi TI premakniti s točke, na kateri si trenutno v življenju?

Ni pomembno, kdo si, koliko si stara, kje živiš ali kaj v življenju počneš. Ni pomembno, kdaj ali kje začneš. Pomembno je, da ZAČNEŠ.
To je TVOJE življenje in le TI ga lahko spremeniš. Naredi torej prvi korak proti novemu, bolj uravnoteženemu in srečnejšemu življenju! Uživaj na poti!