MAJA GOLOB - MAMA, ŽENA, PODJETNICA, POZITIVKA

Doma sem mama dveh otrok in partnerka, v poslovnem svetu pa svetovalka za marketing, prodajo in odnose s strankami. To počnem že 25 let. Rada predajam svoje znanje in izkušnje – to počnem kot predavateljica na poslovnih dogodkih, na delavnicah v podjetjih ter v člankih.
V prostem času rada berem, obožujem glasbo in ples, rada raziskujem nevidno, blizu so mi naravne metode zdravljenja –  skratka obožujem življenje in z radovednostjo sprejemam izzive, ki mi jih prinaša.

MOJA POT

Pri 30-ih sem zapustila varno in odlično službo v mednarodnem podjetju in stopila na negotovo pot podjetništva. Vsi, ki so me poznali, so rekli, da sem nora. A verjela sem, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagam drugim podjetjem ustvarjati boljše odnose s strankami.

Začeti iz nič ni bilo enostavno. A po prvih uspehih se je dober glas začel širiti od ust do ust, in na naša vrata so kmalu trkala najuglednejša slovenska podjetja. V marketingu sem našla svojo strast – najtežji izzivi so bili zame najprivlačnejši, saj sem v delu resnično uživala. A najsrečnejši trenutek mojega življenja je bil, ko sem po dolgih letih neuspešnih poskusov končno postala mama. Zdelo se mi je, da je moje življenje zdaj končno dobilo pravi smisel in postalo popolno.

Toda začelo mi je zmanjkovati časa za vse, kar sem želela. Hotela sem biti dobra mama, rada pa sem imela tudi svoje delo. Poskušala sem najti ravnovesje med delom in družinskim življenjem in se ob tem spopadala z občutki krivde, ker mi to ni najbolje uspevalo. In tiho hrepenela po več časa ZASE, čisto zase. Dokler se zaradi preobremenjenosti nisem zlomila. Danes sem hvaležna za to izkušnjo, ki mi je pomagala narediti ključne spremembe v življenju, da lahko živim tako, kot sem si vedno želela.

zakaj1

ZAKAJ KNJIGA?

Ko sem o svoji izkušnji spregovorila s prijateljicami in kolegicami, je nenadoma vsaka imela svojo, podobno izkušnjo, o kateri prej nikoli nobena ni spregovorila. Zakaj? Ker želimo navzven vsi biti močni, uspešni, nepremagljivi… Zato vztrajamo, se ženemo in drugim dokazujemo, da zmoremo in znamo, dokler… dokler ne zmoremo več. Zato sem se odločila, da svojo izkušnjo delim  v knjigi ‘Ne čakaj na vikend.
Z njo bi rada pomagala vsem ženskam, ki se v nenehni stiski s časom, razpete med družino in službo, vrtijo v začaranem krogu izpolnjevanj pričakovanj in potreb drugih, pri tem pa pozabljajo nase.
Po razprodani prvi izdaji je v prodaji ponatis, izšla pa je tudi v angleškem jeziku. Vtise bralk lahko preberete tukaj. >

moje-poslanstvo2

MOJE POSLANSTVO

Moje poslanstvo je pomagati drugim, predvsem ženskam, da na vrh svoje prioritetne lestvice postavijo SEBE, prepoznajo najboljše v sebi in zaživijo življenje, po katerem hrepenijo.
Knjiga ‘Ne čakaj na vikend je prvi korak v tej smeri: je seme spoznanja in navdiha, da je mogoče ustvariti bolj harmonično in radostno življenje.
A čarobne palčke ni – sami smo kreatorji svojega življenja in samo od vas je odvisno, ali ostane pri zavedanju ali ste pripravljeni tudi v resnici narediti korak z mesta.  Za premik je namreč potrebno mnogo več: potrebna je volja in odločitev za spremembo. Temu so namenjene delavnice in predavanja, kjer poleg spodbude za spremembo vsak udeleženec izdela svoj akcijski načrt, poleg tega pa pridobi praktične napotke in orodja. Za podrobnosti o temah predavanj in delavnic kliknite TUKAJ. 

Verjamem, da nikoli ni prepozno za nov začetek – če je uspelo meni, lahko uspe tudi vam.

VPRAŠANJA? PREDLOGI ZA SODELOVANJE? STOPI V STIK!

Želite deliti vtise o knjigi Ne čakaj na vikend? Organizirate dogodek ali delavnico v podjetju?
Imate predlog za sodelovanje? Vprašanje, na katerega niste našli odgovora? Pišite mi!