30 Jan, 2017

Ljubljana,14. februar 2017

30 Jan, 2017

DATUM

14. februar 2017

URA

18:00 - 20:00

LOKACIJA

Ljubljana, Kavarna Slamič

VSTOPNINA

10 Eur

Dogodek je v organizaciji ENVIR. Vstopnina: 10€, za člane polja ENVIR brezplačen (več na www.envir.si). Prijave so obvezne, zato vas prosimo da se prijavite najkasneje do ponedeljka, 13.2.2017.

V torek, 14. februarja 2017 bomo, v sklopu rednih mesečnih ENVIR dogodkov, med 18.00 in 20.00 uro  v Kavarni Slamič odpirali polje Ljubezni. Pa ne tiste, romantične, ki jo tako rado poudarja Valentinovo. Govorili bomo o višji kvaliteti Ljubezni. O tisti, zaradi katere spreminjamo svoje življenje in ga klešemo iz drame v veseloigro.

Kje se zares začne ljubezen in kako spreminja naše življenje? Kako lahko ljubezen navdihne spremembe v družbi in ali je res možno z njo spreminjati sistem? Kako jo vnesti v vsakdanjo rutino in harmonizirati naše življenje ter kako jo (o)hraniti, da je bo med nami še več, nikoli manj? Kje je v resnici ključ za ustvarjalno družbo?

Na ta in podobna vprašanja bomo odgovarjali z navdihujočo gostjo večera:

Z nami bo Maja Golob, ki s svojo iskreno zgodbo kaže, kje se zares začne ljubezen…

MAJA GOLOB: je mama dveh otrok, partnerka, podjetnica, svetovalka za direktni marketing, prodajo in odnose s strankami, predavateljica, avtorica člankov, Nia plesalka, intuitivna terapevtka, ljubiteljica knjig in dobre glasbe. Obožuje življenje in izzive, ki jih prinaša.

Maja je avtorica knjige Ne čakaj na vikend  – osebna izpoved mame dveh otrok, uspešne podjetnice, ki si je upala sanjati in je hotela vse: kariero, družino in svobodo, a je v nenehni dirki s časom in dokazovanju, da zmore in zna, pozabila nase. V knjigi, ki je v kratkem času pritegnila pozornost številnih medijev (intervjuji v Vivi, Jani, Oni, Pogledu, Moj malček, Naš dom in Planet TV), Maja na glas pove vse tisto, kar doživlja in čuti mnogo žensk. Čeprav s knjigo nagovarja predvsem ženske, pa jo berejo tudi moški. Vsem je namreč skupno eno – točka, kjer se v naši notranjosti zgodi premik.

Srčno vabljeni!

KAKO DO LOKACIJE?

Kavarna Slamič

Kersnikova 1, 1000 Ljubljana

«
»