06 Mar, 2018

Ljubljana, 14. marec 2018

06 Mar, 2018

DATUM

14. marec 2018

URA

18.00 - 19.00

LOKACIJA

Konzorcij (Mladinska knjiga)

VSTOPNINA

Vstopnine ni.

Za prijavo in več informacij pišite na:  info@necakajnavikend.si

Damjana Bakarič, novinarka in blogerka, se bo z Majo Golob, avtorico knjige Ne čakaj na vikend, pogovarjala o ženskah, ki so globoko v poslovnem svetu. O ženskah, ki delajo po vse dni, doma pa imajo majhne otroke. Tudi o ženskah, ki živijo na isti način, otroke pa vzgajajo same. O ženskah, ki slej ko prej ne zmorejo več. In o tem, kako to spremeniti v življenje, kjer se da vse te dimenzije sodobne ženske združiti, da je naša ženska mirna in zadovoljna.
Vstop je prost. Prijave: info@necakajnavikend.si

 

O KNJIGI NE ČAKAJ NA VIKEND:

Eni pravijo, da jim je všeč, ker se v njej prepoznajo. Drugim je všeč zato, ker spregovori o tem, o čemer se sicer ne govori naglas. Tretji pravijo, da je odličen priročnik s praktičnimi nasveti. Vsem je skupno to, da jo berejo na dah – nihče ne ostane ravnodušen.
Večina jo vzame v roke več kot enkrat. Večina potem, ko jo prebere, o njej pove drugim in jo posodi naprej.

V letu dni, odkar je izšla, je knjiga Ne čakaj na vikend osvojila tisoče bralk, ki so v njej našle navdih in spodbudo za spremembo v svojem življenju. Izšel je že prvi ponatis ter prevod v angleškem jeziku.

Zakaj navdušuje? Zakaj kroži? Kaj v njej vidijo bralke?
Odgovorov je toliko, koliko je bralk – vsaka v njej najde sporočilo zase.

Avtorica Maja Golob, mama dveh otrok in uspešna podjetnica, pravi, da se je odločila spregovoriti na glas zato, da se ne bi zgodilo drugim. Več o tem kako uskladiti delo, družino in najti čas zase pa izveste na dogodku.  Prisrčno vabljeni v našo družbo!


Komu je dogodek namenjen?

Vsem, ki se počutite ujete, preobremenjene z obveznostmi v službi in doma, si želite uspeha ali najti svojo strast. Če čutite, da ne morete umiriti svojega uma in ste pogosto pod stresom. Ob koncu večera boste polni navdiha, dobili pa boste tudi kakšen praktičen nasvet o tem, kako zaživeti bolj polno življenje.

KAKO DO LOKACIJE?

Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana

«
»