PLAČILO

V naši spletni trgovini omogočamo plačilo:

1. Po predračunu (preko nakazila ali elektronskega bančništva)
Če ste se odločili za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi potrebnimi podatki. Naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje naslednji delovni dan, v kolikor je bilo plačilo prejeto do 15:00 h.

2. Po povzetju
Naročeno blago plačate dostavni službi z gotovino, ob dostavi na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Pošta Slovenije vam zaračuna provizijo v višini 1,05 €.

3. Preko sistema PayPal
Po oddaji naročila na www.necakajnavikend.si boste preusmerjeni v varno okolje sistema PayPal. Po uspešno izvedenem plačilu boste preusmerjeni nazaj na www.necakajnavikend.si.

3. S kreditno kartico
Plačilo lahko opravite s plačilno kartico MasterCard, Visa, Visa-Electron in Maestro. Po oddaji naročila boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s plačilnimi karticami. Vpišite imetnika kartice, številko kartice, CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis ter veljavnost kartice).

Nekatere kartice zahtevajo vpis dodatne 8-mestne številke SecureCode oz. Passcode, ki jo ustvarite s pomočjo prenosnega čitalca. Številke kreditne kartice ne shranjujemo za prihodnja naročila. Ob ponovnem nakupu jo boste morali ponovno vpisati. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kreditne kartice pri nakupu se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas nemudoma obvestite.

DOSTAVA

V Sloveniji za dostavo na dom skrbi Pošta Slovenije in je predvidoma opravljena v 3 delovnih dneh.

Poštnina je brezplačna v času prodajnih akcij –  ta informacija je jasno označena ob naročilu izdelka.
Običajen strošek dostave na območju republike Slovenije je 3,80 €. Za naročila višja od 50 € so stroški pošiljanja BREZPLAČNI. Strošek dostave se bo izpisal ob zaključku vašega naročila ter bo zaveden na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki.