PREDAVANJA in DELAVNICE
za podjetja, organizacije in skupnosti

Za podjetja (zaposlene) po predhodnem dogovoru.
Dinamična in interaktivna srečanja za osebno in poslovno rast. Udeležence spodbudijo, da naredijo inventuro svojega življenja in se premaknejo s točke, na kateri v življenju so, proti zastavljenim ciljem.

1) NE ČAKAJ NA VIKEND – kako v hitrem tempu življenja uskladiti delo, družino in čas zase ter zaživeti bolj izpolnjeno, uravnoteženo življenje (5 stopenjski model)

2) NE ČAKAJ NA SANJSKO SLUŽBO – kako zgraditi prepoznavno osebno blagovno znamko, spodbuditi kreativnost, izboljšati komunikacijske sposobnosti in se premakniti stopničko više na poti do uspeha

POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Tema 1: NE ČAKAJ NA VIKEND

V sodobnem, hitrem tempu življenja nenehno krmarimo med številnimi obveznostmi v službi in doma, pri tem pa pogosto pozabimo nase.
Kako učinkoviteje krmariti med delom in zasebnim življenje? Kako učinkoviteje voditi sebe in zaživeti bolj izpolnjeno življenje vsak dan?

V petih dinamičnih srečanjih bodo udeleženci naredili osebno inventuro svojega življenja. Odkrili bodo omejujoča prepričanja, ki jih zadržujejo pri doseganju ciljev. Presenečeni bodo ob odkritju dejavnikov podpore, ki že obstajajo v njihovem življenju, pa jih pogosto spregledajo in kako jim le-ti lahko pomagajo pri doseganju njihovih ciljev. Spoznali bodo, kako se bolje organizirati in si ustvariti več časa zase in vse tisto, po čemer hrepenijo.
Udeleženci bodo dobili kopico praktičnih nasvetov za boljše ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem, ki jih lahko uporabijo takoj.

Delavnice vključujejo individualno delo, delo v parih in v skupini.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Tema 2: NE ČAKAJ NA SANJSKO SLUŽBO

Kako zgraditi prepoznavno osebno blagovno znamko?
Kako si izboljšati možnosti za napredovanje?
Kako čim bolje izkoristiti poslovne dogodke za networking in ustvarjanje poslovne mreže?
Kako uporabiti družbena omrežja za krepitev osebne blagovne znamke?

V tej dinamični delavnici bodo udeleženci:

  1. pripravili izjemen 30-sekundni ‘elevator pitch’ ali osebno predstavitev, s katero bodo takoj pritegnili pozornost;
  2. odkrili 4 najbolj paralizirajoče besede, ki omejujejo njihov potencial;
  3. spoznali 3 preprosta pravila, ki jim bodo pomagala doseči tisto, kar si želijo;
  4. dobili 4 nasvete kako učinkovito izraziti njihovo avtentičnost in talente;
  5. odkrili dejavnike podpore, ki že obstajajo v njihovem življenju in ki jim lahko pomagajo pri doseganju zastavljenih ciljev.

Delavnica vključuje individualno delo, delo v parih in v skupini.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

DELAVNICE in PREDAVANJA izvaja:
Maja Golob, univ. dipl. ekon.

Maja verjame, da so v poslu najpomembnejši odnosi: odnosi s sodelavci, partnerji in naročniki. Že 25 let podjetjem pomaga graditi boljše odnose s strankami, njihovim zaposlenim pa prepoznati talente in pridobiti veščine, ki jih podpirajo pri doseganju osebnih in poslovnih ciljev.  Kot direktorica marketinga v danes največji družbi za direktni marketing v Evropi je bila odgovorna za 11 trgov srednje in vzhodne Evrope. Leta 2002 sta s partnerjem ustanovila marketinško agencijo Spago, ki ji zaupajo najuglednejša slovenska podjetja.

Medtem, ko je z ekipo uspešno reševala izzive naročnikov, pa je Maja pozabila nase. Po soočenju z izgorelostjo se je zavezala, da bo z deljenjem svoje izkušnje pomagala do boljšega ravnovesja med poslovnim in zasebnim življenjem vsem, ki ujeti v hitrem tempu življenja potrebe drugih postavljajo pred svoje in pozabljajo nase. Knjiga ‘Ne čakaj na vikend’ je osvojila tisoče bralcev in izšla tudi v angleškem jeziku.

Znanje in bogate izkušnje o vodenju, marketingu, prodaji in osebni rasti Maja deli kot predavateljica na poslovnih dogodkih doma in v tujini, na delavnicah v podjetjih ter zapisih na blogu.

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?

Stopite v stik za izvedbo predavanja ali delavnice v vašem podjetju, organizaciji ali na dogodku.