DELAVNICE in PREDAVANJA - že več kot 1,700 udeležencev!

5 KORAKOV DO RAVNOVESJA MED ŽIVLJENJEM IN DELOM - izkustvena delavnica

  • Kako učinkoviteje usklajevati poslovne cilje in osebne želje?
  • Kako najti ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem?
  • Kako zmanjšati preobremenjenost in stres? 
  • Kako se bolje organizirati in določati prioritete? 

 

V sodobnem, hitrem tempu življenja vsak dan krmarimo med številnimi obveznostmi v službi in doma, pri tem pa pogosto pozabimo nase. Tehnologija nam res lajša življenje, hkrati pa je tudi glavni krivec, da se meja med zasebnim in poslovnim življenjem vedno bolj briše, saj svoje delo lahko opravimo od kjer koli in kadar koli. Z natrpanimi urniki tako živimi iz dneva v dan, preobremenjenost in stres se kopičita, nezadovoljstvo pa narašča.

Zadovoljni zaposleni so ključ do zadovoljnih strank

Na delavnici bodo udeleženci naredili osebno inventuro svojega življenja. Postavili si bodo cilje za 4 področja življenja. Odkrili bodo omejujoča prepričanja in navade, ki jih ovirajo pri doseganju ciljev. Presenečeni bodo ob odkritju dejavnikov podpore, ki že obstajajo v njihovem življenju, pa jih pogosto spregledajo in kako jim le-ti lahko pomagajo pri doseganju njihovih ciljev. Spoznali bodo, kako si bolje organizirati čas ter ustvariti več časa zase in aktivnosti, ki jih izpolnjujejo.

Udeleženci bodo osvojili praktična znanja, dobili konkretne napotke in orodja za boljše ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem, ki jih lahko uporabijo takoj.

Delavnica vključuje individualno delo, delo v parih in v skupini.

Trajanje delavnice:  poldnevna – 4 ure, celodnevna – 8 ur ali v obliki serije tedenskih srečanj (5 x 1,5 ure)

Teme: vodenje, organizacija časa, določanje ciljev, komunikacija, odnosi, work-life balance

 

STOPITE V STIK >

NE ČAKAJ NA VIKEND - motivacijsko predavanje

  • Kako uravnoteženo je vaše življenje? Kaj imate vs. kaj si želite?
  • Kaj vas ovira na poti  do cilja?
  • Kdo vam lahko pomaga ?
  • Kako uspešneje usklajevati med delom in zasebnim življenjem?

 

Se tudi vam dogaja, da nenehno nekam hitite? Vam  zmanjkuje časa za vse, kar bi radi postorili?

Medtem, ko utrujeni od vsega, sebi in drugim dokazujete, da zmorete, živite za vikende, ko boste končno imeli čas za vse, za kar vam med tednom zmanjka časa.  Dobra novica je, da lahko že z majhnimi spremembami v svoje življenje vnesete košček vikenda v vsak dan.

Na predavanju boste dobili praktične napotke, ki vam bodo pomagali pametneje organizirati svoj čas, hitreje opraviti naloge, zmanjšati stres in ustvariti več časa za vse, kar imate radi.

Teme: motivacija, organizacija časa, work-life balance, skrb zase

Trajanje: 45 ali 60 minut

 

STOPITE V STIK >

Utrinek s predavanja v Cankarjevem domu, oktober 2018
Dogodek: Maraton pozitivne psihologije
Foto: 2Lindens Photography

DELAVNICE VODI: MAJA GOLOB, univ. dipl. ekon.

Maja Golob  je univ. dipl. ekonomistka, ki podjetjem že 27 let pomaga vzpostavljati in krepiti odnose s strankami. Je predavateljica, mentorica, avtorica številnih člankov, pisateljica, zagovornica ravnovesja med življenjem in delom, najraje pa mama in žena.

Maja verjame, da so v poslu najpomembnejši odnosi: odnosi s kupci, odnosi v ekipi, odnosi s partnerji ter s skupnostjo. Njeno delo je že 27 let povezano z ljudmi. V prakso spretno prenaša pridobljena izkušnje iz organizacije, vodenja in komuniciranja, ki jih je pridobila v mednarodnem podjetju z vodenjem timov v 11 državah, od 2002 pa s svetovanjem več kot 80 podjetjem. Izkušnje iz poslovnega sveta uspešno združuje s tehnikami, ki spodbujajo osebno rast in razvoj, posamezniku pomagajo odstreti nove perspektive, ga spodbudijo k iskanju rešitev in novih poti do zastavljenih ciljev.

Knjiga ‘Ne čakaj na vikend’, v kateri je opisala svojo pot z roba izgorelosti, je postala uspešnica. Svoja spoznanja in orodja za boljše ravnovesje med delom in zasebnim življenjem deli na predavanjih in delavnicah v podjetjih, doma in v tujini. V dveh letih se jih je udeležilo več kot 1,700 udeležencev.

ŽELITE MOTIVIRATI SODELAVCE ali UDELEŽENCE DOGODKA?

Za pripravo ponudbe sporočite datum, namen in lokacijo dogodka ter profil in število udeležencev.