PREDAVANJA in DELAVNICE

PROGRAM-predavanja

PREDAVANJA

Navdihnite vaše zaposlene ali udeležence vašega dogodka!

TEME:

1) NE ČAKAJ NA VIKEND – kako v hitrem tempu življenja uskladiti delo, družino in čas zase ter zaživeti bolj izpolnjeno, uravnoteženo življenje
2) NE ČAKAJ NA SANJSKO SLUŽBO – kako zgraditi prepoznavno osebno blagovno znamko, izboljšati komunikacijske sposobnosti in se premakniti stopničko više na poti do uspeha
3) NE ČAKAJ NA SREČO – kako najti svoje osebno poslanstvo, premagati omejujoča prepričanja in v življenje privabiti to, kar si želimo

Za podjetja, organizacije, dogodke ali skupnosti.
Formati: 45 – 60 – 90 minut

POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

PROGRAM-delavnica

DELAVNICE

Za podjetja, organizacije ali skupnosti.  Dinamična in interaktivna srečanja udeležence spodbudijo, da naredijo inventuro svojega življenja in jim ponudijo orodja, s pomočjo katerih se premaknejo s točke, na kateri v življenju trenutno so, proti cilju, ki so si ga zastavili.
Za osebno in poslovno rast. Vključujejo elemente vodenja, marketinga in prodaje.


TEME:

1) NE ČAKAJ NA VIKEND – 17 korakov do boljšega ravnovesja med delom, življenjem in prostim časom
2) NE ČAKAJ NA SANJSKO SLUŽBO – kako zgraditi prepoznavno osebno blagovno znamko, izboljšati komunikacijske sposobnosti in napredovati v službi oz. karieri
3) NE ČAKAJ NA SREČO – kako najti svoje osebno poslanstvo, premagati omejujoča prepričanja in v življenje privabiti to, kar si želimo

Delavnice vključujejo individualno delo, delo v parih in v skupini.
Formati: 90 – 180 – 360

POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Delavnica 1: NE ČAKAJ NA VIKEND –
17 korakov do boljšega ravnovesja med delom, družino in prostim časom

OPIS:

V sodobnem, hitrem tempu življenja smo nenehno v dirki s časom, ko krmarimo med vsemi  obveznostmi v službi in doma, pri tem pa pogosto pozabimo nase. Sodobna tehnologija omogoča, da delo opravljamo od kjerkoli, tudi od doma. Meja med zasebnimi in poslovnim življenjem se briše, stopnja stresa v našem življenju pa narašča. Ujeti v vsakodnevno rutino in začaran krog izpolnjevanja obveznosti tako živimo za vikende.
Kako krmariti med kariero in družino, kako učinkoviteje voditi sebe in zaživeti bolj izpolnjeno življenje vsak dan?


KORISTI ZA UDELEŽENCE:

V tej dinamični delavnici boste naredili inventuro svojega življenja. Odkrili boste omejujoča prepričanja, ki vas zadržujejo pri doseganju vaših ciljev. Presenečeni boste, ko boste odkrili dejavnike podpore, ki že obstajajo v vašem življenju, pa jih pogosto spregledate in kako vam le-ti lahko pomagajo pri doseganju vaših ciljev.
Spoznali boste, kako si ustvariti več časa zase, za hobije oziroma za aktivnosti in osebe, ki vas osrečujejo.
Dobili boste 17 praktičnih nasvetov za boljše ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem, ki jih lahko uporabite takoj.

Delavnica vključuje individualno delo, delo v parih in v skupini.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

Delavnica 2: NE ČAKAJ NA SANJSKO SLUŽBO –
kako zgraditi prepoznavno osebno blagovno znamko, izboljšati komunikacijske sposobnosti in napredovati v karieri

OPIS:

V današnjem svetu je priložnosti za sanjsko službo v resnici več kot kdaj koli prej, a jih, zatopljeni v vsakodnevno rutino, pogosto ne opazimo. Tehnologija nam omogoča, da postanemo bolj vidni in da se naš glas sliši dlje, enostavneje kot kdaj koli pa je tudi vzpostavljati nove kontakte ali ohranjati stike z obstoječimi.
Kako napredovati v službi? Kako pridobiti pozornost osebe, ki odloča o vašem napredovanju? Kako si ustvariti nove priložnosti pri obstoječem delodajalcu ali potencialnem novem? Kako uporabiti družbena omrežja za krepitev vaše osebne blagovne znamke?

V tej dinamični delavnici boste:

  1. pripravili izjemno 30-sekundni ‘elevator pitch’ ali osebno predstavitev, s katero boste takoj pritegnili pozornost;
  2. odkrili 4 najbolj paralizirajoče besede, ki omejujejo vaš potencial;
  3. spoznali 3 preprosta pravila, ki vam bodo pomagala dobiti tisto, kar želite;
  4. dobili 4 nasvete, ki vam bodo pomagali izraziti vašo avtentičnost in vaše talente;
  5. odkrili dejavnike podpore, ki že obstajajo v vašem življenju in vam lahko pomagajo pri doseganju ciljev.

Delavnica vključuje individualno delo, delo v parih in v skupini.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

DELAVNICE in PREDAVANJA VODI:  Maja Golob

Mama. Žena. Podjetnica. Marketinška svetovalka s 25 leti izkušenj in soustanoviteljica podjetja Spago.  Je vodja sekcije za direktni marketing in prodajo pri Društvu za marketing Slovenije, gostujoča predavateljica na Gea College, predavateljica na poslovnih dogodkih doma in v tujini, članica Združenja manager, avtorica številnih strokovnih člankov o vodenju, marketingu in prodaji, ter avtorica knjižne uspešnice ‘Ne čakaj na vikend’.

Kariero je še pred končanim študijem ekonomije začela v Studio Moderni, v ekipi, s katero je Sandi Češko postavil temelje danes največji družbi za direktni marketing v Evropi. Od leta 2002 s partnerjem vodita podjetje Spago – zaupajo jim najuglednejša slovenska podjetja: A1 (prej Si.mobil), OMV, Mercator, Banka Koper, Lek, Plastika Skaza, Telekom, Bisnode,.. ter številni drugi (več na www.spago.si). Spago je dobitnik prestižne strokovne nagrade EFFIE za komunikacijsko učinkovitost.

Po soočenju z izgorelostjo se je zavezala, da bo z deljenjem svoje izkušnje pomagala ambicioznim posameznikom, ki v vsakdanji dirki s časom pozabljajo nase, zmanjšati stres v življenju, najti boljše ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Knjiga ‘Ne čakaj na vikend’ je navdihnila na tisoče bralk in postala uspešnica, pred kratkim pa je izšla tudi v angleškem jeziku. Svoja spoznanja in izkušnje Maja deli na predavanjih doma in v tujini, delavnicah v podjetjih,  zapisih na blogu www.necakajnavikend.si.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Se želiš premakniti s točke, na kateri se trenutno nahajaš v življenju?

Vpiši svoj e-naslov in ideje, nasveti in članki za boljše življenje bodo redno v tvojem nabiralniku.