RAZISKOVALKA ŽIVLJENJA

Občutek imaš, da si v življenju obtičala. Da gre življenje mimo tebe. Iščeš pravo pot, iščeš srečo in zadovoljstvo, a na napačnih koncih. Razpeta si med obveznosti v službi in doma, ne znaš pa si vzeti časa zase. Ujela si se v izpolnjevanje pričakovanj in potreb drugih, pri tem pa pozabljaš nase.

Iščeš smisel življenja in se sprašuješ, kdo si, a ne najdeš odgovora. Pogrešaš tisto strast, ko počneš stvari, ki so ti ljube, metuljčke v trebuhu, ko je pred teboj nova dogodivščina, navdušenje in iskrice v očeh pred romantičnim večerom v dvoje. Pozabila si, da vse to obstaja.

Sprašuješ se: bom spet kdaj srečna?

Ne, ne gre za to, da v svojem življenju potrebuješ revolucijo. Že majhne spremembe v načinu razmišljanja in delovanja ti lahko pomagajo videti svet v drugačni luči. In ker vidiš stvari drugače, se nanje drugače tudi odzivaš. In ko se začneš drugače vesti, se začne spreminjati tudi svet okoli tebe.

Se želiš premakniti s točke, na kateri si v življenju? Obuditi svoje strasti, izraziti sebe? Ne čakaj na vikend: ustvari nove rutine in zaživi življenje, po katerem hrepeniš.

NE ČAKAJ NA VIKEND – knjiga, ki spreminja življenja (128 strani)
Cena: 24,90 
BREZPLAČNA DOSTAVA

ODLOMEK IZ KNJIGE

»Čeprav sem bila navzven videti uspešna in odločna, sem bila v sebi negotova, polna dvomov. Pogosto sem se obsojala in iskala zunanjo potrditev za svoje odločitve. Kot da nisem dovolj dobra. Morala sem stopiti korak nazaj in se povezati sama s seboj. S tem sem dobila neprecenljivo darilo. «

Se želiš PREMAKNITI S TOČKE, na kateri si trenutno v življenju?

V knjigi ‘Ne čakaj na vikend’ sem razgalila svojo dušo – zato, da bom s svojo izkušnjo pomagala ženskam, ki se soočajo z enakimi izzivi.
Poleg moje zgodbe boš v knjigi našla praktične vaje, ki so mi pomagale, da danes živim tako, kot sem si vedno želela.

    Če želiš:

  • osredotočiti tvoj čas, talente in energijo, 
  • prepoznati nove priložnosti, 
  • doseči boljše ravnovesje med delom, družino in prostim časom,
  • ter zaživeti bolj polno, srečnejše življenje,

je knjiga Ne čakaj na vikend pravo čtivo zate.

KAJ PRAVIJO BRALKE?

»Majino knjigo NeČakajNaVikend bi morala vsaka ženska imeti vedno pri roki…  kot opomnik, ker skoraj ne poznam take, ki ne bi stalno nekam hitela in nekaj prelagala na “kasneje” in iz dneva v dan bolj pozabljala nase…
Hvala, ker si nam dala priložnost, da zdravimo svoje vzorce in razbijamo lastne kletke, ko se poistovetimo s tabo in tvojo zgodbo.«

Nina Žerjal

Se želiš tudi TI premakniti s točke, na kateri si trenutno v življenju?

Ni pomembno, kdo si, koliko si stara, kje živiš ali kaj v življenju počneš. Ni pomembno, kdaj ali kje začneš. Pomembno je, da ZAČNEŠ.
To je TVOJE življenje in le TI ga lahko spremeniš. Naredi torej prvi korak proti novemu, bolj uravnoteženemu in srečnejšemu življenju! Uživaj na poti!