Se želiš premakniti s točke, na kateri si v življenju?

Bi rada, da ti ob obveznostih v službi in doma ostane tudi nekaj časa ZASE?

V nenehni dirki s časom se hitro ujameš v začaran krog zahtev, ki jih pred nas postavljajo služba, družina in okolica. Posrkajo te vsakodnevne obveznosti in sčasoma se zaveš, da nimaš več hobijev, ne občutiš več strasti, nimaš več časa ZASE.

V knjigi ‘Ne čakaj na vikend’ Maja Golob odkrito deli svojo zgodbo o izzivih materinstva, pasteh podjetništva in usklajevanju obojega. Zgodba, v kateri se prepozna vsaka zaposlena mama, se prepleta z vprašanji za refleksijo in vajami ZATE: zato, da ti pomaga narediti majhne spremembe v življenju, doseči boljše ravnovesje med delom, družino in prostim časom, ter zaživeti bolj polno, srečnejše življenje.

TVOJ VODNIK do življenja, po katerem HREPENIŠ

To je zgodba mame dveh otrok, uspešne podjetnice, ki se je tako kot večina zaposlenih mam znašla pred izzivom: kako uskladiti delo in družino, ter ob vseh obveznostih najti tudi čas ZASE. Zgodba se prepleta z vprašanji in vajami ZATE, ki ti bodo v pomoč, da:


  • razmisliš, kaj si želiš od življenja in kaj te ovira na poti do cilja;
  • se premakneš s točke v življenju, na kateri se trenutno nahajaš, do tja, kamor želiš priti;
  • poiščeš najboljše v sebi;
  • najdeš ravnovesje med delom in zasebnim življenjem;
  • ustvariš prostor za vse tisto, v čemer uživaš in kar si želiš.

Zakaj jo ženske berejo na dah, moški pa na skrivaj? Kje je razlog, da je v samo treh mesecih vstopila je v domove več sto žensk, ki so v zgodbi našle navdih in spodbudo za spremembo? Zakaj o njej pišejo mediji (Viva, Jana, Pogled, Moj malček, Naš dom), bralke pa pošiljajo ganljiva pisma, e-pošto in zgodbe (preberi več TUKAJ >>)?

Vse to je dokaz, da iskrenost odpira srca. Naj knjiga “Ne čakaj na vikend” postane tudi tvoja bližnjica do življenja, po katerem hrepeniš. Kjer je prostora in časa za vse, kar si želiš.

To je TVOJE življenje, TVOJ čas, TVOJA igra – zato ne čakaj na vikend, vzemi življenje v svoje roke in si ustvari življenje, ki ga zaslužiš!

PRIPOROČILA BRALK

O AVTORICI

Maja Golob je mama dveh otrok, podjetnica, svetovalka za direktni marketing, prodajo in odnose s strankami, predavateljica, avtorica člankov, Nia plesalka, intuitivna terapevtka, ljubiteljica knjig in dobre glasbe.

Ko je pri 30-ih zapustila varno in udobno službo v mednarodnem podjetju in stopila na negotovo pot podjetništva, so ji vsi, ki so jo poznali, rekli, da je nora. A verjela je vase in v svoje sanje ter jih – korak za korakom – uresničila. Naučila se je, da so porazi le izkušnje, lekcije, ki te usmerijo na pravo pot. In da je na koncu vedno vse tako, kot mora biti. Ker če ni, potem še ni konec.  Spoznaj Majo ›››

BLOG

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Se želiš premakniti s točke, na kateri se trenutno nahajaš v življenju?

Vpiši svoj e-naslov in ideje, nasveti in članki za boljše življenje bodo redno v tvojem nabiralniku.

Soglašam z obdelavo osebnih podatkov skladno s splošnimi pogoji.