Kategorije: osebna rast, motivacija, življenski slog, pozitivna psihologija

Cena: 24,90 €      

128 strani; na zalogi; rok dobave: 24 ur
BREZPLAČNA DOSTAVA

Kako uskladiš delo, družino in čas ZASE?

Navdihujoča zgodba in priročnik za ženske, ki se želijo premakniti s točke v življenju, na kateri trenutno so

‘Ne čakaj na vikend’ je osebna izpoved mame dveh otrok, uspešne podjetnice, ki si je upala sanjati in je hotela vse: kariero, družino in svobodo, a je v nenehni dirki s časom in dokazovanju, da zmore in zna, pozabila nase. V knjigi, ki je v kratkem času pritegnila pozornost številnih medijev (intervjuji v Vivi, Jani, Oni, Pogledu, Moj malček, Naš dom in Planet TV), Maja na glas pove vse tisto, kar doživlja in čuti mnogo žensk.

Odkrito govori o izzivih materinstva, pasteh podjetništva in usklajevanju obojega. Govori o spopadanju z izzivom, kako uskladiti delo, družino in najti čas ZASE, ter kako je vse skupaj postalo še težje, ko je postala mama. Daje upanje, ko na lastni izkušnji pokaže, kako najti smisel v poti in vztrajati tudi takrat, ko ne gre vse po načrtu. Razkriva, da je prava sreča tam, kjer je navadno ne iščemo.

S svojo izkušnjo želi Maja pomagati ženskam, ki so ujete v ritmu služba – dom – družina, a si od življenja želijo VEČ, ter tistim, ki bi v življenju rade nekaj spremenile, pa ne vedo, kje in kako začeti.

TVOJ VODNIK do življenja, po katerem HREPENIŠ

Zgodba se prepleta z vprašanji in vajami ZATE, ki ti bodo v pomoč, da:


  • razmisliš, kaj si želiš od življenja in kaj te ovira na poti do cilja;
  • se premakneš s točke v življenju, na kateri se trenutno nahajaš, do tja, kamor želiš priti;
  • poiščeš najboljše v sebi;
  • najdeš ravnovesje med delom in zasebnim življenjem;
  • ustvariš prostor za vse tisto, v čemer uživaš in kar si želiš.

Zakaj jo ženske berejo na dah, moški pa na skrivaj? Kje je razlog, da je v samo treh mesecih vstopila je v domove več sto žensk, ki so v zgodbi našle navdih in spodbudo za spremembo? Zakaj bralke pošiljajo ganljiva pisma, e-pošto in zgodbe (preberi več TUKAJ >>)?

Vse to je dokaz, da iskrenost odpira srca. Naj knjiga “Ne čakaj na vikend” postane tudi tvoja bližnjica do življenja, po katerem hrepeniš. Kjer je prostora in časa za vse, kar si želiš.

VTISI, MNENJA in ZGODBE BRALK

SE ŽELIŠ PREMAKNITI s točke, na kateri se trenutno v življenju nahajaš?

Ni pomembno, kdo si, koliko si stara, kje živiš ali kaj v življenju počneš. Ni pomembno, kdaj ali kje začneš. Pomembno je, da ZAČNEŠ.
To je TVOJE življenje, TVOJ čas. Naredi torej prvi korak proti novemu, bolj uravnoteženemu in srečnejšemu življenju! Uživaj na poti!