05 Feb, 2018

Zagorje ob Savi, 15. februar 2018

05 Feb, 2018

DATUM

15. februar 2018

URA

18.30 - 20.00

LOKACIJA

Knjižnica Mileta Klopčiča

VSTOPNINA

Vstopnine ni.

Za prijavo in več informacij pišite na:  info@necakajnavikend.si

 

Eni pravijo, da jim je všeč zgodba, ker se v njej prepoznajo. Drugim je všeč zato, ker spregovori o tem, o čemer se sicer ne govori naglas. Tretji pravijo, da je odličen priročnik s praktičnimi nasveti. Vsem je skupno to, da jo berejo na dah – nihče ne ostane ravnodušen.
Večina jo vzame v roke več kot enkrat. Večina potem, ko jo prebere, o njej pove drugim in jo posodi naprej.

V letu dni, odkar je izšla, je knjiga Ne čakaj na vikend osvojila tisoče bralk, ki so v njej našle navdih in spodbudo za spremembo. Izšel je že prvi ponatis ter prevod v angleškem jeziku.

Zakaj navdušuje? Zakaj kroži? Kaj v njej vidijo bralke?
Odgovorov je toliko, koliko je bralk – vsaka v njej najde sporočilo zase.

Avtorica Maja Golob, mama dveh otrok in uspešna podjetnica, na Zagorje vežejo spomini na otroštvo in mladost. V pogovoru s Stašo Lepej  bo predstavila svojo zgodbo in spregovorila o tem, kako je nehala čakati na vikende. A pot do tega ni bila vedno lahka. Spregovorila bo o izzivih materinstva, pasteh podjetništva in usklajevanju obojega. O tem, kako uskladiti delo, družino in prosti čas. O tem, kako najti smisel v poti in vztrajati tudi takrat, ko ne gre vse po načrtu.

Maja svojo izkušnjo deli zato, da se ne bi zgodilo drugim. Pravi, da če z njo pomaga in spremeni življenje samo eni osebi, je njen namen dosežen. Več o knjigi na www.necakajnavikend.si

Vstopnine ni. Prijave na: info@necakajnavikend.si

Prisrčno vabljeni v našo družbo!

 

Komu je dogodek namenjen?

Vsem, ki se počutite ujete, preobremenjene z obveznostmi v službi in doma, si želite uspeha ali najti svojo strast. Če čutite, da ne morete umiriti svojega uma in ste pogosto pod stresom. Ob koncu večera boste polni navdiha, dobili pa boste tudi kakšen praktičen nasvet o tem, kako zaživeti bolj polno življenje.

KAKO DO LOKACIJE?

Kidričeva ulica 1, 1410 Zagorje ob Savi

«
»