ZAPOSLENA MAMA

Vsi še spijo, ko vstaneš in se potiho odpraviš v kuhinjo. Skuhaš čaj, kavo in pripraviš zajtrk. Vmes gledaš na uro, da boš pravočasno zbudila moža in otroke. Potrkaš na vrata, prižgeš luč, jim pripraviš oblačila, preveriš, ali imajo pripravljene torbe. Medtem, ko oni zajtrkujejo, se na hitro oblečeš, spotoma poješ košček kruha in narediš požirek kave (in upaš, da se ne boš polila).

Ko ste vsi pripravljeni, odpelješ otroke v vrtec, šolo, nato pa odbrziš v službo. Na poti domov jih pobereš, in nato razvoziš po dejavnostih. Zvečer ste končno vsi doma. Pripraviš večerjo, poslušaš dogodivščine in počasi se otroci odpravijo spat. Utrujena si, a dneva zate še ni konec. Pripraviš še kosilo za naslednji dan, na hitro zlikaš kup perila, potem pa … padeš v posteljo.

In tako vsak dan znova. Sprašuješ se: koliko časa bom še zmogla?

Tudi moje življenje je teklo v podobnem ritmu: natempirano od jutra do večera in z večnim občutkom krivde, da ne posvečam dovolj časa svoji družini. Dokler se pod bremenom vsega nekega dne nisem zlomila. Ugotovila sem, da moram, če želim biti dobra mama in žena, najprej poskrbeti ZASE. V knjigi Ne čakaj na vikend delim svojo izkušnjo in recept, ki mi je pomagal do bolj uravnoteženega življenja.

Si tudi ti naveličana vedno postavljati druge na prvo mesto? Si želiš več časa ZASE? Ne čakaj na vikend: ustvari nove rutine, obudi svoje strasti in zaživi življenje, po katerem hrepeniš.

NE ČAKAJ NA VIKEND knjiga, ki spreminja življenja (128 strani)

Cena: 24,90 
BREZPLAČNA DOSTAVA

ODLOMEK IZ KNJIGE

»Postala sem servis za naročnike in družino. Skrbela sem za potrebe vseh drugih, pri tem pa pozabljala nase, zanemarjala svoje potrebe, svoje talente in strasti. Imela sem občutek, da sem v življenju obtičala. Vse se mi je zdelo brezupno – nisem več videla izhoda. Ko je začelo trpeti še moje zdravje, je to bil jasen klic, da se moram zbuditi in narediti nekaj zase.«

Se želiš PREMAKNITI S TOČKE, na kateri se v življenju trenutno nahajaš?

V knjigi ‘Ne čakaj na vikend’ sem razgalila svojo dušo – zato, da bom s svojo izkušnjo pomagala ženskam, ki se soočajo z enakimi izzivi.
Poleg moje zgodbe boš v knjigi našla praktične vaje, ki so mi pomagale, da danes živim tako, kot sem si vedno želela.

    Če želiš:

  • osredotočiti tvoj čas, talente in energijo, 
  • prepoznati nove priložnosti, 
  • doseči boljše ravnovesje med delom, družino in prostim časom,
  • ter zaživeti bolj polno, srečnejše življenje,

je knjiga Ne čakaj na vikend pravo branje zate.

KAJ PRAVIJO BRALKE?

»Kmalu bom tretjič postala mama in čutim, da mi je bilo namenjeno, da knjigo preberem prav v tem trenutku svojega življenja. V zgodbi sem prepoznala sebe – poslovna ženska, ki postane mama in gospodinja in se znajde v nenehni bitki s časom in prioritetami. Začela sem razmišljati o sebi in spoznala, da če želim biti resnično izpolnjena, moram najprej poskrbeti zase, saj drugače ne morem biti dobra mama, partnerka, niti poslovno uspešna. Knjigo bom podarila tudi mojim kolegicam, saj doživljajo popolnoma enake stvari.«

Natalie Margaret Nicholls, 29-letna mama treh fantov, podjetnica iz Velike Britanije

Se želiš tudi TI premakniti s točke, na kateri si trenutno v življenju?

Ni pomembno, kdo si, koliko si stara, kje živiš ali kaj v življenju počneš. Ni pomembno, kdaj ali kje začneš. Pomembno je, da ZAČNEŠ.
To je TVOJE življenje in le TI ga lahko spremeniš. Naredi torej prvi korak proti novemu, bolj uravnoteženemu in srečnejšemu življenju! Uživaj na poti!