REGISTRACIJA

Registracija v spletni trgovini necakajnavikend.si je možna, vendar za nakup izdelkov ni obvezna.

Registrirate se lahko v postopku nakupa:

Kot obiskovalec spletne trgovine dodate željen izdelek v košarico. Nato v procesu nakupa, ob vnašanju naslova za račun (korak 1 od 3), izberete in obkljukate “Ustvari uporabniški račun”. Registracija je neobvezna in ni pogojena za nakup izdelkov. Ponudi se vam možnost vnosa gesla, ki ga poljubno izberete in vpišete. Geslo mora vsebovati vsaj 7 znakov. Za močnejša gesla uporabite kombinacijo velikih in malih črk ter številk ter simbolov: ! ” ? $ % ^ & ). Nato zaključite proces nakupa.

Želimo vam prijetno nakupovanje!

KOŠARICA

Ko dodate izdelek v košarico, vas stran avtomatično pelje v vašo košarico. Od tam imate možnost nadaljevati z nakupom v trgovini ali nadaljevati na blagajno in zaključiti naročilo.
V košarici se vam izpišejo izdelki, ki ste jih dodali v košarico, količina in njihova cena. Izdelke lahko poljubno odstranjujete ali izberete poljubno količino izdelkov.

POTRDITEV NAKUPA

Za zaključek nakupa se šteje oddaja naročila s potrditvijo gumba “ODDAJ NAROČILO”. Po potrditvi naročila vas stran vodi k pregledu vašega nakupa. Vse podatke si skrbno shranit ali natisnite. V primeru vprašanj nas kontaktirajte na info@necakajnavikend.si.

DOSTAVA

V Sloveniji za dostavo na dom skrbi Pošta Slovenije in je predvidoma opravljena v 3 delovnih dneh.

Strošek dostave na območju republike Slovenije je 3,80 €. Za naročila višja od 50 € so stroški pošiljanja BREZPLAČNI. Strošek dostave se bo izpisal ob zaključku vašega naročila ter bo zaveden na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki.